Vila Magic- mađioničar Josip

slika
  • Naziv:Vila Magic- mađioničar Josip
  • Adresa:Pavićeva 144
  • Grad:Đakovo
  • Telefon:098 253 049
  • Email:magic-vila@magic-vila.hr

Djelatnosti: organizacija

KONTAKTIRAJTE Vila Magic- mađioničar Josip

 

Već dugi niz godina bavi se izvođenjem mađioničarskih programa diljem Hrvatske. Njegovi programi obiluju smijehom i veseljem po potrebi su prilagođeni publici svih uzrasta. Dugogodišnje iskustvo u zabavljačkim disciplinama i izuzetno široko znanje u domeni iluzionizma pruža im mogućnost prilagodbe različitim tematikama i prigodama. Uz odgovarajući budžet i dovoljan vremenski odmak prije samog događaja mogu kreirati gotovo sve što Vi ili Vaš klijent poželi.

U dogovoru s Vama odabiru temu i po temi kreiraju najspektakularniji program. Ono što ih čini različitim od drugih zabavljačkih disciplina upravo je iluzionizam!
Iluzionistički nastupi mađioničara Josipa puno je više od klasične mađioničarske predstave.
Nastup je izgrađen od niza performansa sa spektakularnom radnjom koju je jednostavno za pratiti… Ukoliko želite poseban event protkan elegancijom, profinjenosti, diskretnim i kulturnim humorom te nezaboravnom zabavom, iluzionizam je Vaš izbor! Predstave prezentiraju rad iluzioniste i njegove pomoćnice, te po Vašoj želji uključuju i nastup domaćih životinja (zečevi i golubovi). Predstave se izvode uz vrhunsku tehničku opremu (razglas, svjetlosni i drugi efekti, itd).
Tijekom četvrt stoljeća rada dobili su niz pohvala i preporuka stručnih osoba.
Više od 1000 zadovoljnih poslovnih partnera, više od 200 novinskih članaka o njihovom radu, više od 100 TV-e gostovanja su garancija kvalitete njihovog programa!!!