Spider grupa d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge

log-caj-hr@2x
  • logo-gardenolo-big@2x
  • log-caj-hr@2x
  • gardenolo-1
  • caj-hr-web
  • Naziv:Spider grupa d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge
  • Adresa:Petra Preradovića 18
  • Grad:Pitomača
  • Telefon:Tel – 00385 (0) 33 783 879 Fax – 00385 (0) 33 783 767
  • Email:info@spidergrupa.hr

Djelatnosti: Spider grupa Pitomača je povezani poslovni sustav koji se bavi uzgojem, preradom ljekovitog i aromatičnog bilja, te opremanjem čajeva.

Proizvodi u ponudi:

KONTAKTIRAJTE Spider grupa d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge

 

Spider grupa Pitomača je povezani poslovni sustav koji se bavi uzgojem, preradom ljekovitog i aromatičnog bilja, te opremanjem čajeva.

Proizvode na bazi ljekovitog i aromatičnog bilja, plasiramo na domaćem i stranom tržištu za potrebe prehrambene i farmaceutske industrije. Naši partneri su tvornice čajeva i farmaceutska industrija, koji na bazi ljekovitog i aromatičnog bilja dalje proizvode vlastite proizvode ili koriste naše usluge opremanja vlastitih proizvoda.

Spider grupa Pitomača, povezala je tvrtke Jan-spider d.o.o. (prerada ljekovitog i aromatičnog bilja, proizvodnja čajeva,), Herbarium d.o.o. (opremanje gotovih proizvoda), Biofarma d.o.o. (EKO uzgoj ljekovitog bilja, tikvi uljarica, indutrisjke konoplje, stoke, drugih poljoprivrednih proizvoda), Đolta d.o.o. (uzgoj ljekovitog bilja u kooperaciji i otkup) u jedinstven koncept „od polja do stola“. Na vlastitim poljima uzgajamo ljekovito bilje za potrebe proizvodnje čajeva i proizvoda na bazi ljekovitog bilja. Cijeli proces je zatvoren unutar vlastitih kapaciteta, korisnicima proizvoda i usluga jamčimo kvalitetu i jedinstven doživljaj proizvoda.

Spider grupa Pitomača ima proveden certificiran EKO (BIO) uzgoj ljekovitog i aromatičnog bilja, stoke, tikvi uljarica i drugih poljoprivrednih proizvoda na vlastitim površinama te isto tako proizvodimo EKO (BIO) gotove proizvode – voćne i biljne čajeve i čajne mješavine, jestiva ulja i druge proizvode. Ekološka, odnosno organska (BIO) proizvodnja se odvija na održiv način te je posebno važna jer proizvodimo prehrambene proizvode vrhunske kvalitete na kontroliran i siguran način.

Spider Grupa je vodeći regionalni proizvođač i prerađivač ljekovitog i aromatičnog bilja, te proizvoda na bazi ljekovitog bilja.

Sjedište Spider grupe je u mjestu Pitomača, Virovitičko-podravska županija. Upravu i većinske vlasnike čine članovi obitelji Nemčević.caj-hr-web

gardenolo-1

log-caj-hr@2x

logo-gardenolo-big@2x